Lyr Dent

puppyPic … de ce noi?

Medicii de la clinica Lyrdent doresc sa fie artisti ai zambetului dumneavoastra, deoarece de mai bine de un deceniu va suntem dedicati.

Am invatat sa va ascultam, sa va intelegem dorintele, deoarece comunicarea medic pacient este esentiala pentru noi.

Fiecare pacient al clinicii este special, astfel ca serviciile medicale devin personalizate in functie de costuri si doleantele dumnavoastra....

profesionalism si competenta

Echipa de medici din cadrul clinicii Lyrdent doreste sa va ofere cele mai bune servicii pentru ca dumneavoastra sa aveti o dantura frumoasa si sanatoasa, astfel incat sa reveniti de fiecare data cu placere, fara teama si mereu cu zambetul pe buze.

Conceptul nostru este de a avea un specialist pentru fiecare domeniu stomatologic. In acest sens medicii clinicii participa regulat la conferinte stiintifice, cursuri de specializare si examene.

Toate acestea se pot realiza cu ajutorul echipei de medici profesionisti pe care o avem in cadrul clinicii, a tehnologiei performante si nu in ultimul rand a materialelor folosite.

consultatie

In cadrul acestei prime sedinte, medicul va examina in amanunt starea cavitatii bucale, a dentitiei, a zonelor submandibulare in vederea identificarii eventualelor carii, edentatii, probleme gingivale si parodontale. De asemeni, medicul care va examineaza va face o anamneza completa asupra starii generale de sanatate a dumneavoastra, in acest fel depistand eventuale probleme de sanatate care incetinesc sau impiedica temporar efectuarea unor manopere stomatologice. Este vorba despre boli cum ar fi: diabet, hipertensiune arteriala, boli grave ale inimii, alergii medicamentoase, hepatita, boli psihice, epilepsie, etc. Toate acestea vor fi semnalate de catre pacient intr-o fisa de evaluare a starii generale, semnata de pacient. Prin aceasta prima intalnire, vor putea fi prevenite o serie de tratamente ulterioare si astfel se vor reduce simtitor costurile dumneavoastra. Daca este necesar, se decide efectuarea unei radiografii dentare si realizarea unor modele de studiu. In finalul consultatiei, medicul va discuta despre variantele de tratament si tarife iar decizia privind planul de tratament va fi luata impreuna cu dumneavoastra.

servicii oferite:

* Consultatie
* Odontoterapie (terapia cariei)
* Estetica dentara
* Protetica dentara
* Endodontie
* Chirurgie dento-alveolara
* Implantologie
* Profilaxie dentara
* Ortodontie


CONTACT

 • Pentru a afla mai multe detalii despre noi si serviciile noastre, ne puteti contacta in mod direct la urmatoarele numere de telefon sau adrese de e-mail:
  telefon: 0722 518 617
  email: contact@lyrdent.ro
 • Localizare - Bucuresti
  B-dul Dimitrie Cantemir nr 17, Bloc 10, Scara B, interfon 38, sector 4.
 • cum ne gasiti - Clinica Lyrdent este situata in centrul capitalei, la 500 de metri de Piata Unirii, langa hotelul Cantemir. Accesul la mijloacele de transport in comun (tramvai, autobus), este facil, iar statiile de metrou Unirii si Tineretului se afla la cateva minute de clinica.
 • … Sau ne puteti vizita site-ul web la adresa

  www.lyrdent.roClinica Stomatologica Privata