DECOR MARIAJ

… de ce noi?

Decor Mariaj va ajuta sa organizati nunti, botezuri, petreceri copii, banchete, aniversari, spectacole, decoratiuni Craciun. Pentru toate noi va oferim consultanta, idei de amenajari si decoratiuni preluand tensiunea, stresul si agitatia, ajutandu-va sa realizati nunta mult visata!


profesionalism si competenta

Decor Mariaj va pune la dispozitie o gama larga de produse si servicii:decoratiuni, aranjamente florale, accesorii, servicii foto/video, sonorizare nunta, make up artist, verighete etc.

Conceptul nostru este de a multumi fiecare client. In acest sens participam regulat la evenimente de profil, cursuri de specializare si examene.Crezi ca timpul este prea scurt ? ai o idee si vrei sa o pui in practica?Suntem gata sa va oferim experienta si ideile noastre. Cu o echipa tanara si plina de dinamism va ajutam sa relizati nunta la care visati si sa aveti un moment de neuitat. Daca ne veti oferi increderea dumneavoastra va vom ajuta sa creati momente unice si de neuitat. Decor Mariaj este pentru dumneavoastra.

servicii oferite:

* Decoratiuni nunti
* Decoratiuni botezuri
* Foto Video
* Meke up


CONTACT

  • Pentru a afla mai multe detalii despre noi si serviciile noastre, ne puteti contacta in mod direct la urmatoarele numere de telefon sau adrese de e-mail:
    telefon: 0762 774 556
    email: office@decormariaj.ro
  • … Sau ne puteti vizita site-ul web la adresa www.decormariaj.roDecoratiuni Nunti Si Botezuri